//

Jag va nyss ut med Cindy i det här skitvädret. Det regnar och är grått hela tiden. TRÅKIGT.
Men jag hittade nyss massa cam bilder på mig och sanna som fick mig på glatt humör! De är typ ett år gamla och jag kan lova att jag fick mig ett gott skratt när jag såg dem. haha, jag tänker inte visa alla, men några ;)
Det är ganska stor skillnad på mig nu och då!

Då:
 
 


Nu:
    

 

haha.

Jag lär ju hinna titta igen hela datan och hitta ännu fler bilder innan tina kommer hem från jobbet! Men först ska jag plugga och kanske titta på en film!

puss!

 

 

 


SOMMMMAR!

Mitt internet har slutat fungera! Jag blir galen! så jag får passa på att sitta vid datan nu när jag är i storlien..
Tina och jag åkte hit i förrgår och jag vet inte riktigt hur länge vi stannar, iaf inte jag eftersom att jag har fått svinkoppor igen och måste äta en till penicillin kur. underbart.
Igår hade vi en trevlig kväll på spat så ikväll blir det bara en filmkväll. Mysigt!

Jag har räknat ut att det bara är 18 skoldagar kvar(!!!!!!?). WIIIIIII. Jag hinner inte riktigt med i svängarna tror jag, det här året har gått så jäkla fort! Alltså är det inte långt kvar tills man kan gå runt i shorts! woho! Men här i storlien lär det ju ta ett tag innan det helt är sommar, eftersom att det fortfarande är en meter snö.. ucsh fy och blääää. Tur att jag bor i stan! hihi.

JAG VILL HA SOMMAR! NUUU.
Jag hittade några bilder som är tagna i stugan för flera år sedan:                                                                                            snygging sanna!                                         förra året: haha, jag va blond förra året. Har lite svårt att se mig själv i det nu!


 


Jag har inte hunnit åka ner till hästarna på hela vintern, så jag hoppas att jag har mer tid i sommar!
puss!Stockholm.

Nu har jag varit i sthlm i tre dagar och jag har haft skitkul!!
I fredags så var jag med bästa victoria och shoppade. Jag köpte en klocka, två stycken bh:ar, och ett puder. Inte så mycket om man jämför med victoria som hittade massa fint!
Eftersom att det var valborg så åkte vi hem till Linnea och Jonathans kompisar för att grilla senare på kvällen. Mycket trevligt! Men det blev lite mer party än vad jag trodde. hehe.

Igår va det lördag och vi gjorde inget speciellt. Det var meningen att jag och victoria skulle gå på grönan men det blev så tråkigt väder.. Så jag, linnea och jonathan spelade tv-spel hela dagen! woho! Jag och Linnea tänkte gå och se Alice i underlandet på bio igårkväll, men vi orkade inte gå någonstans, så vi kröp ner i soffan med massor av popcorn och tittade på "The fifht element". Ganska bra faktiskt. Men lite konstig.

Idag har nog varit den slappaste dagen på länge! Vi har bara suttit inne och spelat tv-spel hela dagen, förutom den korta lilla sväng vi tog till konsum. och jag tror att det blir soffan med massa popcorn ikväll också! Men imorrn blir det andra bullar! När Linnea slutat jobba vid tolv tiden så ska vi ut och shoppa! Jag måste köpa lite tröjor. Vi går nog på stan hela dagen så jag hoppas att det blir fint väder! Jag åker hem imorrn kväll så jag måste passa på att shoppa loss imorrn! Jag visar bilder på allt jag köpt när jag kommer hem!

puss!

RSS 2.0