RÖSTA!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=dc2jDGiODb1bQUzNU73ZYLVIjabBErxfJnCM#bikiniGallery

Kopiera adressen här ovanför och gå in och rösta en 5a på min bikini!
Tack!

Måndag!

Jag var helt säker på att brudarna från Norge skulle komma nästa helg, men så va det tydligen inte. Renate ringde i lördags när jag var på jobbet och sa att dem åker vid 12 tiden. Haha. Så jag har varit med dem hela helgen och det har varit skitkul! Därför tog jag nabon tillbaka imorse och kom i god tid till sista lektionen.

Men nu är jag sååååå hääär trött så jag måste gå och lägga mig genast!

puss!

25 mars 2010

Varit på stan hela eftermiddagen och shoppat med mamma. Vi åt även på en kina restaurang! mummmmmms.
Bilder på det jag köpt kommer imorrn, för att nu ska jag vi titta på filmen "Trubbel i paradiset" som vi just köpt och äta massa godis.

Jag hade även utvecklingssamtal idag. Hatar utvecklingssamtal!
Och så tog jag första Hepatit B sprutan.

Tråkigt inlägg, jag vet! haha.

puss!

22 mars 2010

Filmen som jag såg, "Wolf Creek", är inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara..

Just so you know.

Förövrigt så har den här dagen gått otroligt långsamt. Suck..

puss ♥

Aj.

Min mage är verkligen på dåligt humör och jag vet inte vad det är för fel! Försökte äta för en stund sen, men det gjorde det bara värre. Hoppas att det går över snart.

Jag hade tänkt plugga idag eftersom att jag ändå är hemma, men så kom jag ju på att böckerna ligger i skåpet på skolan och jag har tappat bort skåpnyckeln och därför så hade jag ju varit tvungen att åka in till stan för att köpa ett nytt lås innan jag kan knippsa upp det andra. Men eftersom att jag knappt kan stå rakt så är det kanske ingen bra idé.

Men nu ska jag krypa ner i soffan och titta på filmen "Wolf Creek". Hoppas att den inte är för läskig eftersom att jag är ensam! Och btw, det hade varit så jäkla gott med popcorn nu! hatar min mage..

puss!

sovgott!

Jag är helt slut! Har jobbat hela helgen så det är kanske inte så konstigt.. plus att jag har fått magkatarr igen, och den är mycket värre än vanligt! Jag har varken tid eller ork till en bråkig mage. Jag har inte tid att vara hemma från skolan heller så jag hoppas att det försvinner när jag sover. så godnatt gott folk! ♥Ett liv i lyx.

Det var länge sen jag hade en sån händelserik vecka som sportlovet det här året! Det är väl därför jag har varit så dålig på att uppdatera, jag har helt enkelt inte haft tid. Jag träffade massor av nytt folk och hade väldigt roligt! En lite smått galen vecka i åre var kanske vad jag behövde! hehe.

De här senaste dagarna har jag iaf bott hos tina, och vi har plågat plånboken lite för mycket! woho. I måndags så åt vi på Subway, i tisdags så åt vi på kina och idag så har vi shoppat och ätit på donken. och det blir nog lite chips ikväll. Det jag shoppade idag var en ny vårjacka, en svart kjol, ett skärp, en tröja och ett par jeans. Så man kan ju lungt säga att vi är både feta och fattiga just nu. Ett liv i lyx helt enkelt!  
Men ikväll måste vi ta oss i kragen och försöka plugga!
önska oss lycka till..

puss!LYCKLIG

Jag är så otroligt lycklig just nu! Går nog inte att beskriva med ord. Haha! Ni som inte ska på sommerfestivalen förstår antagligen inte hur roligt det faktiskt kommer bli! Jag sitter och ler stort för mig själv, och det ser antagligen inte klokt ut! haha. Läääängtar!

Och jag måste berätta en pinsam sak jag gjorde imorse. Jag gick rakt på en is-fläck och halkade precis när bussen kom. och eftersom att jag halv låg på den där jätte hala fläcken så kom jag knappt upp. HAHA. Jag måste ha sett ut som en otroligt klumpig padda! Och såklart så tittade alla på mig när jag klev på bussen, och jag försöker se så oskyldig ut som möjligt genom att gömma mina snöiga ben bakom mina väskor, vilket inte gick så bra. HAHA!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen plugga lite innan desperate housewives börjar klockan nio!

puss!


1 mars 2010

Nu är det helt galet vad jag längtar till sommarn! och om allt går enligt planerna så kommer det här absolut bli bästa sommaren!
Men i vilket fall så är det ett tag kvar innan snön är borta, så jag får väl nöja mig med att det faktiskt är sportlov nästa vecka! och det kommer nog också bli en väldigt bra vecka med skoter, sol, härliga människor och massa bus!

Ikväll ska jag sattsa på att skriva klart min stora redovisning om mode, som jag ska redovisa på onsdag.

puss!


 Jessica Stenebo,


RSS 2.0